Testimoniale

Dana M.

”  Da, exista alternative medicale la orice afectiune si anumiti profesionisti cum sunt cei de la BioTopia le gasesc si le administreaza tratand pacientul ca un tot unitar cu plusurile si minusurile sale, facand pe langa aspectul medical si o adevarata munca de psiholog care sa determine pacientul sa constientizeze propriile afectiuni de care sufera…’

Citeste mai mult..

Am apelat la serviciile BioTopia incercand sa gasesc o rezolvare alternativa la medicina clasica bazata pe multe medicamente cu efecte secundare majore. Problemele mele principale erau cele legate de circulatie, tranzit intestinal, precum si o grava inflamatie a articulatiilor( lichid la genunchi ) care necesitau printre altele si folosirea de medicamente antiinflamatorii cu efecte secundare importante. Plecand de la evaluarea profesionista a starii generale a organismului si a depistarii afectiunilor de care sufeream printr-o analiza atenta a rezultatelor analizelor medicale periodice, am reusit pas cu pas sa depasesc si sa ameliorez relativ rapid toate problemele de sanatate pe care le aveam. Protocolul administrat, care a cuprins o conduita alimentara adecvata, produse naturiste administrate intr-o combinatie specifica afectiunilor mele, un stil de viata modificat astfel incat sa ajute vindecarii, au dus la rezultate excelente, care m-au facut astazi sa duc o viata normala, sa renunt la medicamente care imi faceau mai mult rau decat bine.  Da, exista alternative medicale la orice afectiune si anumiti profesionisti cum sunt cei de la BioTopia le gasesc si le administreaza tratand pacientul ca un tot unitar cu plusurile si minusurile sale, facand pe langa aspectul medical si o adevarata munca de psiholog care sa determine pacientul sa constientizeze propriile afectiuni de care sufera si riscurile la care se expune netratand aceste afectiuni.
        Acest lucru este de multe ori la fel de important ca si tratamentele administrare, astfel ca recomand cu incredere acest mod de a face medicina indreptata strict, catre pacient, catre problemele sale, tinand cont de absolut toate aspectele vietii sale, aspecte care converg spre insanatosire daca sunt corectate sau din contra catre boala daca sunt lasate la voia intamplarii. 

                                                 Multumesc, BIOTOPIA.

Sorin M

“Pentru mine experienta vindecatoare traita la BioTopia a fost pe langa un act medical profesionist o adevarata experienta de viata care m-a ajutat sa ma transform intr-un individ responsabil de propia sa sanatate si constient ca lucrurile se pot rezolva de multe ori cu atentie si profesionalism.”

                                   Multumesc, BIOTOPIA.”

Citeste mai mult…

Uneori este nevoie ca apropiatii si prietenii sa-ti dea o mana de ajutor atunci cand problemele iti par de nerezolvat.

    Asa am ajuns sa apelez la serviciile BioTopia, fiind supraponderal si cu grave dereglari metabolice ale organismului, aproape toti indicatorii starii de sanatate a organismului reflectati de analizele medicale erau grav depreciati.  A trebuit mai intai sa fiu convins ca asa nu se mai poate, dupa care am beneficiat de o consiliere de specialitate impecabila in care mi s-a explicat atat situatia de fapt in care eram precum si caile de urmat pentru depasirea ei.  Problemele pe care le aveam necesitau o abordare rapida si complexa, asa ca ajutorul primit la BioTopia a fost nepretuit.   Progresele in starea de sanatate au fost rapide, si astfel am fost convins ca este drumul corect catre insanatosire.

     Am primit o consiliere de specialitate avand aspecte diverse, alimentatie, stil de viata un protocol bazat pe o serie de produse naturiste care sa ajute organismul sa se refaca, plus un set de analize periodice din care au rezultat progresele facute, astfel ca lucrurile au reintrat curand in normal. Fiecare pacient este diferit, asta stiam, dar la BioTopia am inteles ca fiecare pacient reactioneaza diferit la aceleasi tipuri de tratament, ca daca specialistii nu sunt suficient de atenti incat sa observe si sa corecteze la timp protocolul fiecarui pacient atunci rezultatele intarzie sa apara. Aceasta adaptare permanenta a terapiei la nevoile pacientului, urmarire meticuloasa a rezultatelor obtinute, duce in final la rezultate spectaculoase, care il conving pe pacient sa continue sa aplice comportamentele invatate, sa constientizeze importanta mentinerii starii de sanatate si in viitor. Pentru mine experienta vindecatoare traita la BioTopia a fost pe langa un act medical profesionist o adevarata experienta de viata care m-a ajutat sa ma transform intr-un individ responsabil de propia sa sanatate si constient ca lucrurile se pot rezolva de multe ori cu atentie si profesionalism.

                                   Multumesc, BIOTOPIA.

Anamaria I

”Astăzi,  am deja două luni și o săptămână de când urmez acest tratament și sincer vă mărturisesc faptul că FIBROMIALGIA  sau NEURALGIA,  au tratament. Putem redeveni oameni normali, dar ideea este să avem încredere în acești doi oameni minunați și în noi…..treceți-le pragul cu încredere, rezultatele sunt uimitoare, dar  condiția este ca și dumneavoastră să fiți disciplinați.”

Citeste mai mult…

Din neatenție, din grabă,din dorința de a face cât mai mult, de a fi varianta ta cea mai bună, ajungi la nici 30 de ani să te confrunți cu boli care te macină, îți provoacă durere, te doboară puțin câte puțin pe zi ce trece. Am să aleg să vă povestesc varianta scurta a întâmplării care pe mine m-a adus în cabinetul de medicină alternativă Biotopia. Aveam 27 de ani și o dorință nebună de afirmare, de a-mi construi o carieră, de a schimba lumea. Mi-am dorit atât de mult acest lucru încât destinul, sau poate Dumnezeu, m-a dus exact acolo unde voiam. Jurnalist fiind de meserie, după ani buni de presăși după o facultate de profil terminată, îmi doream extraordinar de mult să ajung  să ocup funcția de Purtător de Cuvânt.Nu conta că era vorba de o instituție publică mare, una insignifiantă sau o primărie de comună, oriunde în lume.Așa cum am spus și mai sus, cineva sau ceva m-a dus exact acolo, pe scaunul la care visam. Și când spun ”visam” spun bine, pentru că provin dintr-o familie modestă, care a muncit să rămână demnăși care nu a avut pile sau relații. Deci, din nou, spun că am ajuns pe acel scaun pentru că cineva a vrut săîmi dea o lecție. Inițial am crezut că e visul meu devenit realitate, deși știam ce presupune lumea în care intram și știam cât de murdară e lumea politică.Chiar și așa, am fost extraordinar de fericităîn momentul în care am semnat contractul pentru postul respectiv.Nu m-am gândit nicio secundă căîmi semnez, de fapt, un fel de condamnare într-o lume plină de mizerie – mă refer la cea morală. Pentru că nu există moralitate în lumea lor, nu existăm noi, oamenii.Nu, există doar ei, interesele lor, nevoile lor, și mandatul următor. A urmat un an și jumătate de luptă, frustrare, chin și greață, dar, ambițioasă fiind, am zis că eu pot și că ceea ce mi se întâmplă e doar un test în urma căruia voi fi mult mai puternică. Greșeala mea cea mai mare a fost să am încredere în oameni, un lucru care, deși pare normal, în zilele noastre e greșit și ne poate produce multă suferință. După aproximativ un an, perioadăîn care am încercat să fac tot ce ținea de mine ca să ajut, am ajuns să mă confrunt cu diverse stări care îmi erau necunoscute. Amețeli(până la neputința de a îmi menține poziția dreaptă atunci când mă ridicam), tremur de membre superioare, apatie și până la urmă depresie.

După luni de zile în care am fost la tot felul de medici pentru a-mi stabili un diagnostic, m-am panicat, mă gândeam la ce e mai grav, dar eram pregătită să îmi asum și asta.Mi-o făcusem cu mâna mea. În fine, după mai multe analize pe care le-am făcut la o clinică din Cluj, mi s-a pus diagnisticul de FIBROMIALGIE.  Habar nu aveam ce e asta, ce trebuie și ce nu trebuie să fac. Am intrat pe internet, am citi și am zis…asta nu mi se poate intampla mie. Treaba urâtă constăîn faptul că toți cercetătorii din lume și medicii spuneau că n-are vindecare, ci doar tratamente pentru ameliorare și nici acelea foarte multe. Am plecat de acolo cu o rețetă în mânăși speranța că voi fi bine, chiar dacă era greu de crezut.

Am început tratamentul, durerile se diminuau, dar începeau să apară din ce în ce mai multe efecte adverse ale medicamentelor pe care mi le prescrisese medicul. Din nou panică, din nou depresie, din nou moral scazut. Toate până într-o zi, când am aflat întâmplător de medicina alternativă și implicit de cabinetul familiei Protopopescu, Biotopia .Am zis că trebuie sa încerc, nu-mi putea fi mai rău decât îmi era deja. Așadar, am făcut prima programare, la care m-am dus  cu analizele pe care cei doi domni, Camelia și Marius Protopopescu, mi le-au recomandat. Am stat de vorba 3 ore, nu știu cum au trecut. La finalul discuției am decis să urmez tratamentele recomandate de dumnealor. Mi s-a  explicat că trebuie regim alimentar, că trebuie disciplină și răbdare.  Am început tratamentul în luna aprilie 2019. După prima lună în care am respectat cu strictețe regimul alimentar și medicația, deja eram mult mai bine. Începeam să îmi revin ușor, ușor. Lunar am mers la control la cabinet, săptămânal am vorbit la telefon cu doamna Camelia, căreia îi povesteam despre stările care apăreau sau dispăreau.Contează foarte mult să te asculte cineva și să te încurajeze mereu. 

Astăzi,  am deja două luni și o săptămână de când urmez acest tratament și sincer vă mărturisesc faptul că FIBROMIALGIA  sau NEURALGIA,  au tratament. Putem redeveni oameni normali, dar ideea este să avem încredere în acești doi oameni minunați și în noi. Să fim pozitivi și să luăm medicamentele zâmbind și spunându-ne mereu că vom fi bine.În concluzie, eu vă recomand să nu vă stresați prea tare pentru că afecțiunea mea este probabil una dintre cele mai puțin rele, iar dacă din nefericire sunteți în situația de a vă lupta cu o boală de acest gen,  treceți-le pragul cu încredere, rezultatele sunt uimitoare, dar  condiția este ca și dumneavoastră să fiți disciplinați.

În rest, încercați să zâmbiți și să fiți pozitivi!

Anamaria Ianc

 

Laurentiu F

“Astazi am tensiunea 130 cu 80, glicemia a scazut sub 120, nu mai transpir in timpul somnului….  dorm cel putin 5-6 ore pe noapte fara sa ma trezesc. Am scazut in greutate fara sa fac eforturi supraomenesti in privinta dietei si… un mare DA exista pe lumea asta oameni ca Marius si Camelia Protopopescu carora le pasa de oameni altfel de cum am fost obisnuiti!”

Citeste mai mult…

Salutare

          Numele meu este Laurentiu si am 58 de ani. Pana la aceasta varsta pot spune ca am vazut si trait de toate sau aproape de toate. Daca ati deschis aceasta pagina, cu siguranta curiozitatea sau mai bine spus dorinta de a gasi raspuns la macar o intrebare care va framanta va indemnat sa faceti acest lucru. In cele ce urmeaza am sa va povestesc pe scurt povestea mea. In urma cu 20 de ani medicul mi-a spus, in urma unui control de rutina, ca sufar de hipertensiune arteriala (160 cu 110). Prin urmare  mi-a prescris medicatia necesara pentru aceasta suferinta. Dupa ceva vreme tensiunea a revenit la normal dar, a aparut un fenomen numit steatoza hepatica. Culmea nu consumam alcool, nu eram un fumator patimas, duceam o viata ordonata si cu toatea astea chimistul meu (asa numesc eu aceast organ caruia toti ii spunem simpu – ficat)era tare obosit. Pe scurt, crescuse mai mult decat normal si se ingrasase binisor – steatoza gradul 3. Ca si cand nu era de ajuns apare si un dulce diabet tip 2 (glicemie 180).Hopa – hent, vestea m-a naucit. Merg la  medicul specialist in diabet si boli de nutritie, care cu un ton de compatimire spre mila incepe sa ma incurajeze inmanandu-mi o lista cu alimente interzise, cu 5 mese pe zi fara sa depasesc o anumita cantitate de calorii si bine-nteles cu dieta severa si medicatie specifica noii afectiuni. Trescusera doi ani de la primul diagnostic. Deja incepusem  sa ma informez si ma autoincadrasem in randul celor care sufera de boli de nutritie, respectam cu strictete medicatia si cu toate acestea dupa un timp starea generala a mea se altera de la o zi la alta. Transpiratii abundente in timpul somnului in mod special in zona cervicala si torace, stari de veghe care alternau cu cate o ora-doua de somn, nervozitate, somnolenta in timpul orelor de serviciu o stare de oboseala si pesimism din ce in ce mai accentuate. Medicul cardiolog aduce ajustari medicatiei schimband cateva medicamente si aducand altele, medicul  nutritionist  la fel ,in plus recomandandu-mi un set de analize in urma carora descopar ca am si colesterol marit. Apare in peisaj si neurologul care la randu-i ma incurajeaza ca cel mai mare rau datorita hiprtensiunii, diabetului si colesterolului marit este pe cale sa se produca oricand. Incep si medicatia pentru scaderea colesterolului subtiind si lista cu alimente permise.Toti, vreau sa spun toti medicii imi aratasera cartonasul ROSU.

            Intre timp glicemia crescuse la 320, aveam dureri musculare, tensiuneera 150 cu 90, luam in greutate din te miri ce, transpiratii, oboseala si cate altele. Degeaba spuneam cardiologului ca iau medicamente si pentru diabet si colesterol, degeaba le spuneam celorlalti ca iau medicamente si pentru hipertensiune fiecare din ei isi aparau punctul de vedere si pe buna dreptate, spunand ca -asta e.

            Cu atatea diagnostice,  in mintea mea s-a porint o lupta salbatica intre ce este bine sau rau, unde este greseala?

Trebuie sa va spun ca  incercasem de cateva ori alternative la medicatia alopata de fiecare data cel din fata mea, caruia ii spuneam despre bolile de care sufar, nu facea altceva decat sa-mi arate niste produse asa zise minuni pe care dorea cu orice pret sa ma determine sa le cumpar.Toate astea pana intr-o zi cand cineva mi-a zis

  • Laurentiu, tu nu te-ai nascut bolnav!!! Am stat si am tot reflectat asupra celor spuse de persoana respectiva.

            Am  hotarat sa merg la  Cabinetul de medicina complementara si alternativa Biotopia, Marius fiind persoana care mi-a zis ca nu m-am nascut bolnav. Zis si facut. Au ascultat cu rabdare despre bolile si manifestarile lor asa cum m-am priceput sa le spun, mi-au recomandat un set de analize si… surpriza, rezultatele aratau rau de tot. Nici pana azi nu inteleg de ce nici un medic specialist nu-mi recomandase astfel de analize. Am renuntat la medicatia alopata si am inceput din luna august 2018 un tratament alternativ naturist de aceasta data fara produse de sinteza chimica sau efecte secundare.

            Totodata am avut  surpriza placuta sa descopar ca o mare parte din alimentele interzise erau permise  dar intr-un anumit interval orar si intr-un anumit fel. Am fost invatat sa consum alimente dupa rete care pe cat sunt de simple pe atat sunt de gustoase si benefice. Astazi am tensiunea 130 cu 80, glicemia a scazut sub 120, nu mai transpir in timpul somnului noaptea si spun ca somnul face minuni. Da,  dorm cel putin 5-6 ore pe noapte fara sa ma trezesc. Am scazut in greutate fara sa fac eforturi supraomenesti in privinta dietei si… un mare DA exista pe lumea asta oameni ca Marius si Camelia Protopopescu carora le pasa de oameni altfel de cum am fost obisnuiti!

 

Luminita P

“Profesionalismul celor doi oameni minunati si arta ascultarii combinate cu o excelenta colaborare cu pacientul ,pe tot parcursul tratamentului ,sunt reteta perfecta a succesului …….”

Citeste mai mult…

Daca in trecut remediile naturiste asa zisele “leacuri babesti” erau cele mai eficiente metode de tratament ,astazi din pacate industria farmaceutica a dezvoltat un cult al efectului placebo prin medicatii toxice si de multe ori ineficiente Cabinetul Biotopia este alternativa sanatoasa in tratarea celor mai complexe afectiuni .Profesionalismul celor doi oameni minunati si arta ascultarii combinate cu o excelenta colaborare cu pacientul ,pe tot parcursul tratamentului ,sunt reteta perfecta a succesului si cel mai elocvent exemplu de reintoarcere la natura ,dar intr un mod elaborat, generat de studii aprofundate ,prin aplicarea tratamentului personalizat cu rezultate uimitoare Recomand din toata inima Biotopia ! Mie mi- a schimbat viata!!!

Multumesc, BIOTOPIA